Velkommen til Lavblog.dk, vore navn er Malene Vinter og Nicolaj Nielsen, og vi er henholdsvis 25 og 26 år. Vi har efter mange år i blogverdenen fået opbygget en viden, som vi igennem lavblog.dk vil give videre til dig. Vi er begge blogeksperter, og med viden indenfor hver vores felt, kan vi hjælpe dig i gang med at lave en blog. Malene har med sine erfaringer fra boligbloggen Vinterfryd.dk samt som grafisk designer en bred viden omkring det at design bloggen og skrive indlæg dertil. Nicolaj har den tekniske viden med et utallige af blogs i baghånden, og har endvidere erfaring fra online markedsføring . Derfor vil du allerede fra starten få opsat en blog, som er gearet til at modtage trafik fra sociale medier, søgemaskinerne og alle de andre steder.

Vi har valgt at starten Lavblog.dk for, at give dig den PERFEKTE start på din blog. Om du ønsker at lave en livsstil-, bolig-, fitness- eller skønhedsblog, så kan du benytte vores guide til at lave en blog. Har du et ønske om at lave en CV blog, eller på anden måde styrke dine fremtidige jobmuligheder, så er du også kommet til den helt rette blog.

Hvorfor Lavblog.dk?

Vi elsker blogs, vi blogger selv og vi vil rigtig gerne se flere blogs. Vi startede selv ud med at læse mange blogs, og besluttede selv senere, at vi ville i gang. Vores første blogs så dagens lys i 2010, hvor vi bloggede omkring studie og studieliv.

I dag blogger Malene Primært på boligbloggen Vinterfryd.dk, som hun har skrevet på siden 2012. Nicolaj blogger primært på teknologibloggen KMU samt på Unitate.dk, en portal hvor du kan få endnu flere råd til bloggere, fra etableret bloggere.

Sådan skal du bruge Lavblog.dk

Lavblog.dk er her for, at hjælpe dig med at lave en blog, men ikke nok med det, så vil vores fokus være på at få lavet en blog, som du bliver tilfreds med. Dette betyder at vi også fremviser dig..

– Hvordan du finder, vælger og installerer det rette design

– Hvordan du opsætter den korrekte installation af WordPress

– Hvordan du laver begyndende SEO-optimering af din blog

– Hvordan du skiver det første gode blogindlæg (og mange herefter)

Du starte med at besøge den primære guide til at lave en blog her. Er tiden knap, så kan du altid vende tilbage til guiden og forsætte, hvor du slap. Når du er færdig med guiden til at lave en blog, så kan du forsætte med vores guides til f.eks. de sociale medier og anden markedsføring.

Leave a Comment.